Gasfyr & Gasfyrsservice

Ved I/S Smed har vi et erfarent hold af teknikere, som kan sikre, at dit gasfyr bliver ved med at være i god stand. For den bedste optimale ydeevne er det fornuftigt, at man regelmæssigt får foretaget et eftersyn. Ved at efterse gasfyret for fejl og mangler, kan de fleste driftstop forebygges. Vi har erfaring med gasfyrsservice af både traditionelle og kondenserende gasfyr, ligesom vi også sælger og servicerer oliefyr og pillefyr. Derudover har vi også god erfaring med varmepumper.

Gasfyrsservice i Thisted, Thy og Mors

Ved I/S Smed anbefaler vi, at et gasfyr mindst hvert andet år får et servicetjek. Vil man passe godt på sit gasfyr og undgå dyre regninger, så er et årligt servicetjek også muligt. Et eftersyn af gasfyr omfatter rensning og udmåling af kedlen. Derudover foretager vi en udskiftning af de fabriksanviste komponenter.

Mange års erfaring i branchen

Vi er en virksomhed med mange år i gasfyrsbranchen. Vi har derfor set det meste i faget og kan garantere en professionel udførsel og eksekvering af enhver opgave. Med vores mange års erfaring følger også et behov for at levere et stykke arbejde i høj kvalitet uanset hvad du som kunde ønsker at få lavet.

Salg af gasfyr

Udover reparation af gasfyr, så forhandler vi også gaskedler fra Viessmann. Gasfyr fra Viesmann er kendt for at være af god kvalitet, og vi kan selvfølgelig også servicere gasfyrene efterfølgende, hvis dette ønskes.

Modellen Viessmann Vitodens 100-W kan være et godt valg, med Energiklasse A, har du en klimavenlig varmeløsning.

Vejledning, montering og servicering

Vores dygtige teknikere hos I/S Smed kan altså både hjælpe med vejledning, montering og servicering. Hermed er grundstenen lagt til, at du kan få den bedste udnyttelse af dit gasfyr.

Personlig tekniker

Vi lægger vægt på, at det er den samme tekniker, som servicerer dit gasfyr. Herved bliver vores medarbejder fortrolig med gasfyret. Samtidig kan du som kunde føle dig godt tilpas ved ikke at skulle have fremmede i dit hjem hele tiden.

Vil du vide mere om gasfyr og gasfyrsservice?

Med vores mange år i branchen og en bred og solid viden inde for faget, er vi en fornuftig samarbejder, uanset hvilken form for fyr du mangler elle rønsker at udskifte.

Kontakt I/S Smed hvis du ønsker rådgivning om køb af et nyt gasfyr, servicering af dit nuværende eller andet vedr. gasfyr. Du kan fange os på telefon 97 98 60 44 eller på mail mail@issmed.dk, og vi vil gøre vores bedste for at være en nyttig samarbejdspartner. Vi servicerer og sælger gasfyr omkring Thisted, Thy og Mors.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for VVS installation og autoservice.

Gasfyr med gasfyrsservice

Få et uforpligtende tilbud





    I/S Smed v/Peter og Jens Kr. Smed