Oliefyr & Oliefyrsservice

Uanset om du har et traditionelt eller kondenserende oliefyr, så kan vi være behjælpelige med at vedligeholde det. Derudover tilbyder vi også salg og montering af oliefyr, ligesom vi gør det med gasfyr, pillefyr og varmepumper.

Hvorfor er det vigtigt at få tjekket sit oliefyr?

At få tjekket sit oliefyr, er ikke noget alle tænker over, og det kan være et problem. Faren ved ikke at få sit oliefyr tjekket er, at det kan resultere i en tilsodet kedel, som bruger unødig energi. Derudover kommer risikoen for yderligere reparationer og koldt vand i badet eller radiatorerne.

Hos I/S Smed har vi mangeårig erfaring med at servicere fyr af mange typer. Det har givet os en bred erfaring og solid forståelse på branchens udvikling. Gennem vores mange år i branchen har vi set det meste, og er derfor en fornuftig samarbejdspartner.

Oliefyrsservice i Thisted, Thy og Mors

Den bedste forebyggelse mod nogle af de ovenstående gener samt driftsstop er, at man får sit oliefyr serviceret af en professionel. Hermed er det muligt at sætte ind tidligt, hvis en af komponenterne er nedslidt.

Hos I/S Smed kan vi lave et eftersyn af dit gasfyr. Dette inkluderer:

  • Kedelrens
  • Gennemgang af udmåling eller indregulering af kedlen
  • Udskiftning af oliedyse, forfilter og pumpefilter
  • Udskiftning af olieslanger efter behov
  • Tryghed og erfaring

Fokus på din oplevelse

Du kan trygt overlade opgaven til os, da vores serviceteknikere har stor viden indenfor deres felt og mange års praktisk erfaring. Derudover er de servicemindede og har dine ønsker og behov i fokus. Det er vigtigt for os at du får en god og tryg oplevelse, og service og venlighed er derfor nøgleord vi vægter højt.

Fast servicetekniker

Som en yderligere fordel hos os, så får du tilknyttet den samme servicetekniker til alle dine eftersyn. Herved bliver vores medarbejder fortrolig med dit oliefyr, så du ikke skal bruge unødvendigt tid på, at forklare dit oliefyrs individuelle forhold, ved service.

Ring til os og hør nærmere om vores oliefyr

Ønsker du yderligere information om mulighederne for et fyr eller vores servicering af disse, så er vores telefonnummer 97 98 60 44. Vi kan også kontaktes på mail@issmed.dk, hvis dette foretrækkes. Vi servicerer og sælger oliefyr omkring Thisted, Thy og Mors.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for bl.a. VVS arbejde og autoservice.

Oliefyr og Oliefyrsservice

Få et uforpligtende tilbud

    I/S Smed v/Peter og Jens Kr. Smed