Pillefyr & Pillefyrsservice

Hvis du ønsker et alternativ til gasfyr eller oliefyr, så er et pillefyr en særdeles miljøvenlig og ofte billigere løsning. Når det kommer til opvarmning af boligen, så excellerer pillefyr på flere parametre. Blandt andet er der lav vedligeholdelse  og man betaler ikke CO2-afgift for brændslet. Dog kræver et træpillefyr, at man påfylder det med brændsel cirka en gang i ugen.

Få hjælp til at træffe valget om det helt rigtige pillefyr

Hos I/S Smed kan vi hjælpe dig med at træffe valget om det optimale pillefyr. Nogle af de overvejelser, som man skal gøre sig er blandt andet varmebehov, pris og vedligeholdelsesgrad. I vores sortiment af pillefyr finder du modeller fra mærkerne Scotte, Woody, Passat og Biomax, som alle er anerkendte mærker i branchen.

Pillefyrsservice i Thisted, Thy og Mors

Et er at købe et pillefyr, noget andet er vedligeholdelsen. Hos I/S Smed tilbyder vi servicetjek af dit pillefyr, når du ønsker det. Ved servicetjekket sikrer vores rutinerede teknikere at rense og udskifte eventuelle nedslidte dele, hermed er grundstenen lagt til, at du kan få den bedste udnyttelse af pillefyret.

Vi har en fast pakkepris på eftersyn af pillefyr, som indbefatter:

  • Kedelrens
  • Udmåling og indregulering af kedlen
  • Udskiftning af tænding samt fotocensor

Altid den samme tekniker

Hos I/S Smed bestræber vi os på, at du ved serviceeftersyn af dit pillefyr besøges af den samme servicetekniker. Herved bliver vores medarbejder fortrolig med dit pillefyr.

Pålidelig og venlig service

Vi vægter vores kunder højt, og derfor er service en vigtig ting for os. Vi ved, at du som kunde har en travl hverdag og vi ønsker ikke at forværre den. Derfor ligger vi en dyd i at være pålidelige både i forhold til at komme til aftalt tid og til at levere et fornuftigt stykke arbejde.

Vil du vide mere om vores pillefyr?

Vil du gerne høre mere om, hvorvidt et pillefyr er den rette løsning for dig eller ej? Eller vil du blot indhente mere information om vores pillefyrsservice? Så tøv ikke ikke med give os et kald på nummeret 97 98 60 44 eller på mail mail@issmed.dk.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for bl.a. varmepumper, VVS arbejde og autoservice.

Du kan læse mere om os her.

Pillefyr og Pillefyrsserive

Få et uforpligtende tilbud

    I/S Smed v/Peter og Jens Kr. Smed