Varmepumper og jordvarme i Thisted og omegn

Hos I/S Smed kan vi både hjælpe dig med montering og servicering af varmepumper og varmepumpeanlæg. Dets levetid afhænger af drift og vedligeholdelse, og vi kan bistå med at løse opgaver i forbindelse med disse.

En varmepumpe adskiller sig fra andre varmeløsninger ved, at man bruger varmen i luften eller jorden til at opvarme sin bolig. Disse energikilder fremkommer naturligt, og dermed slipper man for både udgiften og besværet med opfyldning af brændsel. De mest anvendte typer varmepumper, er jordvarme, luft-til-vand og luft-til-luft.

Forskellen på jordvarme, luft-til-vand og luft-til-luft

Jordvarme: varmepumpen drifter på jordslanger, som henter jordens opdæmmede energi af solens varme. Driftsudgiften er kontinuerligt, da temperaturen i jorden er rimelig stabil. Energien afgives til centralvarmevandet, til at drifte radiatorer og gulvvarme.

Luft til vand: Drifter på udeluften, optager energi fra udeluften. Driftsudgiften vil være svingende, da lufttemperaturen kan være vigende. Energien afgives til centralvarmevandet, til at drifte radiatorer og gulvvarme.

Luft til luft: på udeluften, optager energi fra udeluften. Driftsudgiften vil være svingende, da lufttemperaturen kan være vigende. Energien afgives i indblæsningsluften.

Vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning om valget af varmepumpe til netop din bolig. Afhængig af ønsker og placering, så kan vi hjælpe med at vælge netop det varmepumpeanlæg, som passer bedst til dine behov til din bolig og område.

Miljøvenlig opvarmning

Når man bruger et varmepumpeanlæg som opvarmning, så har man valgt en mere miljøvenlig løsning, end hvis man har et oliefyr.  En anden fordel ved varmepumper er, at de har en lav grad af vedligeholdelse. Dog kan det anbefales, at det får et årligt servicetjek, så omfattende reparationer og driftsstop undgås.

En anden miljøvenlig varmeløsning er pillefyr.

Professionel servicering af varmepumper

Hos os finder du en kompetent samarbejdspartner, som har indsigt og omfattende viden om varmepumpeanlæg. Vi er behjælpelige med at udpege og udbedre de fejl og mangler, som varmeanlægget har.

Desuden er genkendelighed og tillid vigtige værdier for os. Derfor ønsker vi, at det er den samme servicetekniker du får besøg af, når det er tid til servicetjek.

Ønsker du mere information om varmepumper?

I givet fald kan vi kontaktes på telefon 97 98 60 44 eller på mailen mail@issmed.dk. Vores primære kundekreds befinder sig i og omkring Thisted, Thy og Mors.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for oliefyr, gasfyr og VVS arbejde.

Varmepumpe Thisted

Få et uforpligtende tilbud

    I/S Smed v/Peter og Jens Kr. Smed