VVS arbejde i Thisted og omegn

Professionel og ærlig rådgivning

Din lokale VVS installatør i Thisted

Hos I/S Smed kan vi løse en lang række VVS arbejde i Thisted og omegn. Vi udfører blandt andet vedligehold, renovering, nybygning, institutioner, større anlæg og forsikringsskader.

Vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke vvs-arbejde. Desuden har vi mange års erfaring indenfor faget, og vi kan derfor tilbyde en solid teknisk forståelse heraf. Ved valget af os som samarbejdspartner er du sikret en VVS-installatør, med stort kendskab til produkterne, og som lytter til dig.

Vores produkter

Vores produktsortiment er vidtspændende og fuldt dækkende indenfor køkken og sanitet.

Vi har blandt andet flotte armaturer i stål-look fra den danske producent Børma, som er kendt for stilrent design og høj kvalitet. I vores sortiment, som du finder her, forhandler vi armaturer til både køkken og badeværelse.

Uanset om du vægter design eller en bestemt prisklasse, så har vi et alsidigt udbud af produkter. Med et køb af eksempelvis vores toiletmodel IFØ Sign tilbyder vi desuden korrekt bortskaffelse af dit gamle WC.

Mange års erfaring med VVS arbejde

Gennem vores mange år i branchen, er der efterhånden ikke en opgave vi ikke har set, og klaret før. Vi er derfor den helt rigtige samarbejdspartner, og med vores solide erfaring, kan vi klare alle former for VVS arbejde.

Vi monterer for dig

Har du brug for assistance til installering af dit nye wc eller armatur, så har du muligheden for at vælge en pakkeløsning, som inkluderer både produkt og montering. For nærmere information og priser kan du kontakte os.

Ring til din VVS installatør

Hvis du gerne vil indhente et tilbud på et stykke VVS arbejde eller har spørgsmål til vores produkter, så må du gerne kontakte os på telefon 97 98 60 44 eller mail mail@issmed.dk. Vi monterer og forhandler sanitetsprodukter i området omkring Thisted, Thy og Mors.

Husk at vi også tilbyder forskellige varmeløsninger, bl.a. varmepumper, pillefyr, oliefyr og gasfyr.

VVS Arbejde - badeværelse

Få et uforpligtende tilbud

    I/S Smed v/Peter og Jens Kr. Smed